Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 
 
KLASA: 112-02/17-01/04
URBROJ: 2133/1-08/03-17-09
 
 
        Pročelnica Upravnog odjela za proračun i financije Karlovačke županije raspisala je javni natječaj objavljen 8. ožujka 2017. godine u “Narodnim novinama“ br. 20 za radno mjesto Viši stručni suradnik za proračun i računovodstvene poslove - 1 izvršitelj/izvršiteljica na neodređeno vrijeme. Rok za prijavu bio je 8 dana od dana objave u Narodnim Novinama.
 
        Po objavljenom natječaju zaprimljeno je 9 molbi, od kojih je njih 6 zadovoljilo formalne uvjete propisane natječajem.
 
        Testiranje i intervju kandidata provedeno je 27. ožujka 2017. godine s početkom u 9.00 sati u prostorijama Karlovačke županije. Testiranju se odazvalo 6 kandidata.
        Člankom 22. stavak 5. ZSN-a propisano je da se intervju provodi samo sa kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti kandidata na provedenom testiranju i provjeri praktičnog rada, ako je ta provjera provedena. Na intervju nisu pozvane dvije osobe.   
 
        Sukladno članku 23. ZSN-a  Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja dostavilo je pročelnici Upravnog odjela za proračun i financije, Izvješće o provedenom postupku i rang listu kandidata. 
 
        Na temelju uvida u dokumentaciju priloženu uz prijave na javni natječaj, Izvješća o provedenom  postupku i dostavljenoj rang listi kandidata za prijam u službu, izabrana je Marina Kasunić, struč. spec. oec. iz Generalskog Stola, s 1 godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci i sa položenim državnim stručnim ispitom. 
 
        Marina Kasunić izabrana je budući da ispunjava propisane formalne uvjete javnog natječaja i da je na rang listi bila prva po ostvarenom broju bodova u provedenoj provjeri znanja i sposobnosti.
 
 
KARLOVAČKA ŽUPANIJA

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT