Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 filmska revija mladezi 13

Službeno svečano otvorenje 22. FIlmske revije mladeži i 10. Four RIver Film Festivala održano je uz film "Kratki izlet" Igora Bezinovića, 12. rujna u Gradskom kazalištu Zorin dom. Grad Karlovac postao je privremeno središte srednjoškolskog filmskog stvaralaštva, a festival i revija trajat će do 16. rujna. 

Filmska revija mladeži nacionalna je revija srednjoškolskog filma i centralno mjesto hrvatskog srednjoškolskog filmskog stvaralaštva. Do 2007. godine organizacija (12 godina u kontinuitetu) selila se iz grada u grad, a tada je na neodređeno vrijeme dobiva Kinoklub Karlovac koji je uz Hrvatski filmski savez od tada ravnopravni organizator. O uspjehu karlovačkih izdanja najbolje govori činjenica o 4000 posjetitelja filmskih projekcija i preko stotinu mladih autora koji su sudjelovali na reviji.

Od 2008. godine u sklopu Revije organizira se i Four River Film Festival namijenjen srednjoškolskom filmu koji je jedinstven na području cijele regije jer je jedini kriterij za prijavu filma srednjoškolski status autora. Time je Karlovac postao sinonimom filmskog stvaralaštva srednjoškolaca, odnosno prava meka srednjoškolskog filma.

U ime Karlovačke županije, koja je jedan od pokrovitelja ove manifestacije, svečanom otvorenju nazočio je župan Damir Jelić.

 

20170911 08

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT