Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava

img 20180515 122958

Tradicionalna proslava maturanata – Maturijada održat će se ove godine u utorak, 22. svibnja, na ŠRC-u Korana. Kako je naznačio na današnjoj konferenciji za medije predsjednik Vijeća maturanata Martin Luketić, program započinje u 18 sati okupljanjem maturanata na Vunskom polju, a u 19 sati kreće povorka. Zabavni program započinje u 20 sati, a upotpunit će ga nastupi tamburaškog sastava Rečički sokoli, Strings banda te DJ-a Joe2Shine. Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar istaknula je kako je Karlovačka županija za organizaciju Maturijade izdvojila 20 000 kuna. Svim maturantima zaželjela je veliki uspjeh na državnoj maturi i da upišu svoj prvi izbor na fakultetu. Ovom prilikom pozvala je male maturante, učenike 8. razreda da upisuju deficitarna zanimanja, ona zanimanja koje tržište rada treba i traži. U narednim godinama Karlovačka županija osigurat će uvjete i standarde za strukovne škole preko Centra izvrsnosti.

img 20180515 123045

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar, zamjenica gradonačelnika Andreja Navijalić te predstavnici maturanata na današnjoj konferenciji za medije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT