Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

KLASA: 112-02/17-01/16

URBROJ: 2133/1-01-03/03-17-05

Karlovcu, 5. listopada 2017.

 

         Pročelnica Upravnog odjela za školstvo raspisala je oglas za radno mjesto voditelja/ice projekta „Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva Karlovačke županije“ – 1 izvršitelj/izvršiteljica na određeno vrijeme s polovicom punog radnog vremena, radi obavljanja privremenih poslova. 

        Oglas je objavljen kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područna služba Karlovac,12. rujna 2017. godine, a rok za prijavu bio je 8 dana od dana objave.

        Po objavljenom oglasu zaprimljeno je 13 prijava. Pregledom prijava utvrđeno je da formalne uvjete oglasa ispunjavaju svi prijavljeni kandidati.

        Testiranje i intervju kandidata koji su ispunjavali formalne uvjete raspisane oglasom provedeno je 29. rujna 2017. godine s početkom u 8:30 sati u prostorijama Karlovačke županije, A. Vraniczanya 4/I.

        Člankom 22. stavak 5. ZSN-a propisano je da se intervju provodi samo sa kandidatima koji su ostvarili najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti kandidata na provedenom testiranju i provjeri praktičnog rada, ako je ta provjera provedena. Na intervju nije pozvana jedna osoba.  

        Sukladno članku 23. ZSN-a  Povjerenstvo za provedbu oglasa dostavilo je pročelnici Upravnog odjela za školstvo, Izvješće o provedenom postupku i rang listu kandidata.

        Na temelju uvida u dokumentaciju priloženu uz prijave na oglas, Izvješća o provedenom  postupku i dostavljenoj rang listi kandidata za prijam u službu, izabrana je Ana Pešut, dipl. politolog, s 1 godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima u struci i s položenim državnim stručnim ispitom.

        Ana Pešut izabrana je budući da ispunjava propisane formalne uvjete i da je na rang listi bila prva po ostvarenom broju bodova u provedenoj provjeri znanja i sposobnosti.

                                                      

                                                                                     KARLOVAČKA ŽUPANIJA

            

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT