Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 

dsc 0005 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Radovi na projektu energetske obnove Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa bili su tema posjeta zamjenice župana Karlovačke županije Vesne Hajsan Dolinar i pročelnice za zdravstvo Maje Vučinić Knežević ovoj zdravstvenoj ustanovi. S projektom, dinamikom radova i rokovima završetka gošće iz Županije upoznali su ravnateljica Specijalne bolnice za produženo liječenje dr. Višnja Mihalić Mikuljan, sa suradnicima te vlasnik tvrtke KOLOS d.o.o. iz Duge Rese Mijo Lorković, ispred tvrtke koja izvodi radove. 

Radi se o investiciji ukupne vrijednosti 10,4 milijuna kn, kojom se zamjenjuje vanjska stolarija, rekonstruira fasada, rekonstruira ravni krov. Projekt obuhvaća i rekonstrukciju kotlovnice, zamjenu postojeće rasvjete s novom LED rasvjetom te ugradnju fotonaponskih modula (sunčana elektrana). Karlovačka županija je iz decentraliziranih sredstava za zdravstvo u ovaj projekt uložila 2 milijuna kuna, dok su ostalo sredstva iz EU fondova, dobivena preko Ministarstva graditeljstva i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ovaj vrijedan projekt bi, prema riječima predstavnika izvođača radova Mije Lorkovića, trebao biti završen do kraja srpnja ove godine čime će se znatno povećati standard ove ustanove kao i uštede s aspekta energetske učinkovitosti. Kroz ovaj projekt i projekt energetske obnove Doma zdravlja Duga Resa Karlovačka župania je sve zdravstvene ustanove u Dugoj Resi učinila energetski učinkovitim i tako osigurala značajne uštede u energentima.

"Karlovačka županija je uložila što u zdravstvene ustanove, što u školske u osam objekata, 37 milijuna kuna u ovoj godini. Od toga je 30 milijuna kuna europskih sredstava, a 7 milijuna kuna je iz proračuna Karlovačke županije", kazala je nakon obilaska zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar.

 

dsc 0016 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

dsc 0018 copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0021 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0024 copy copy copy copy

dsc 0026 copy copy copy

dsc 0030 copy copy copy copy copy

Gosti su razgledali radova u unutarnjem i vanjskom dijelu Specijalne bolnice u Dugoj Resi

dsc 0054 copy copy

Radovi na fasadi zgrade Bolnice

dsc 0050 copy copy copy

Mijo Lorković iz tvrtke Kolos najavio je završetak radova do konca srpnja ove godine

dji 0016 copy

dji 0018

dji 0020

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT