Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0039 copy copy copy copy copy 

Izgradnja dječjeg vrtića, vodoopskrba i odvodnja, izgradnja parkirališta u središtu mjesta te drugi komunalni projekti bile su glavne teme kolegija župana s pročelnicima Karlovačke županije održanog u ponedjeljak, 9. ožujka, u Općini Krnjak. Na kolegiju, na kojem je sudjelovao i kolegij Općine Krnjak, na čelu s načelnikom Dejanom Mihajlovićem, raspravljalo se između ostalog i o demografiji, radnim mjestima, Intervencijskom planu, CGO-u Babina gora, državnoj imovini na području Općine Krnjak, izdavanju akata za gradnju te aktivnostima i projektima JURRA-e. Načelnik Mihajlović se zahvalio županu na ovakvom načinu rada i komunikacije te je pohvalio rad Karlovačke županije i posebno održavanje kolegija po terenu. Pohvaljena je usmjerenost ka projektima, a posebno rad Upravnog odjela za građenje koji u iznimno kratkom roku izdaje potrebne akte za građenje. S druge strane vidljiv je napredak u radu ove Oćine koji je, između ostalog, produkt dobre suradnje s Karlovačkom županijom i njenim institucijama.  

Nakon održanog kolegija župan i suradnici su posjetil tvrtku GEO-COM d.o.o. iz Budačke Rijeke, koja se bavi proizvodnjom gljiva te sušenog voća i povrća.

dsc 0010 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0016 copy copy copy

dsc 0014 copy copy

Kolegij župana u Općini Krnjak

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT