Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 foto univerzalnab copy copy

Glazbena škola Karlovac već šestu godina zaredom provodi projekt pod nazivom ,,Noć glazbe''. Projekt je nastao u cilju edukacije publike u području klasične glazbe i važnosti umjetničkog obrazovanja u kulturnim i kreativnim industrijama. Noć glazbe slavi i dočekuje rođendan Johana Sebastiana Bacha, 21. ožujka svake godine. Ove godine su u projektu trebali sudjelovati gosti iz Češke i Mađarske kao i gosti iz mnogih hrvatskih gradova. Trebali su nastupiti eminentni hrvatski i karlovački glazbeni umjetnici, ali i mnogi učenici ove škole. Zbog epidemije koronavirusa i poštivanja Odluke o zabrani okupljanja, projekt je otkazan.

Ipak, nastavnici Glazbene škole Karlovac su u svojoj virtualnoj zbornici odlučili da se ,,Noć glazbe'' ipak održi. Pokrenuta je web stranica "Noć glazbe u Karlovcu" koja će biti dostupna javnosti na sam rođendan velikog kompozitora, 21. ožujka 2020. godine, a uz suglasnost Stožera  civilne zaštite Karlovačke županije, Bachova glazba će se  emitirati s balkona zgrade Glazbene škole Karlovac, u vremenu od 12:00–20:00 sati u petak, 20. ožujka. U novonastalim uvjetima, Bachova glazba s balkona nema za cilj privući građane i educirati publiku, već kroz medije poručiti  kako se glazbom boriti protiv nevidljivog neprijatelja. Glazba je i način kako odati duboku zahvalnost svima onima koji danonoćno brinu o našem zdravlju i našoj sigurnosti. Ovu hvalevrijednu akciju podupire Karlovačka županija.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT