Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

 

Na temelju zaključka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, u četvrtak 27. veljače 2020. godine u Uredu župana Karlovačke županije održana je sjednica Stožera civilne zaštite Karlovačke županije na kojoj se raspravljalo o mogućoj pojavi koronavirusa. Predstavnici svih zdravstvenih institucija i ustanova s područja Karlovačke županije predstavili su poduzete mjere prevencije i zaštite. Sukladno zaključku Stožera CZ RH, u Karlovačkoj županiji određena su tri objekta za potrebe moguće karantene, čija se lokacija, prema naputku državnog Stožera, za sada neće javno objavljivati. Ista će odluka Stožera CZ Karlovačke županije biti dostavljena Ravnateljstvu za civilnu zaštitu.

U Karlovačkoj županiji trenutno nema potvrđenih slučajeva oboljelih od koronavirusa. Mole se građani koji imaju upit i žele dobiti informacije ili savjet vezan uz virus, da ne dolaze osobno kod izabranog liječnika ili u zdravstvene ustanove, već da nazovu svog liječnika ili po potrebi epidemiologa u Zavodu za javno zdravstvo Karlovačke županije.

Još jednom napominjemo kako je važno slušati preporuke Zavoda za javno zdravstvo koji svakodnevno objavljuje informacije, a nalaze se na linku: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiologija-zarazne-bolesti/pitanja-i-odgovori-o-novom-koronavirusu-2019-ncov/ te da se informiraju o širenju zaraze iz isključivo pouzdanih izvora.

Stožer CZ Karlovačke županije u kontinuiranom je kontaktu, a javnost će o svemu biti pravovremeno obaviještena.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT