Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

Pod predsjedanjem župana Ivana Vučića, u Uredu župana Karlovačke županije, u srijedu je, 5. svibnja 2010. godine, održana sjednica Odbora za obilježavanje 15. obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja". Odbor je rezimirao do sada učinjeno na organizaciji obilježavanja kao i proslave ove obljetnice u Karlovačkoj županiji te su predložene zadaće za naredni period.

Tako je zaključeno da je pri kraju izrada fotomonografije i dokumentarnog filma o ovim događanjima, čija će promocija biti početkom kolovoza ove godine. U tijeku su pripreme za održavanje okruglog stola i akademije, koji bi se 4. kolovoza održali u Domu HV "Zrinski" u Karlovcu te svečanog postrojavanja pripadnika postrojbi koje su na ovom području sudjelovali u Akciji. Odbor je zaključio da je potrebno sačiniti detaljan protokol svih događanja te o istim izvjestiti javnost putem tiskovne konferencije i radijskih emisija na lokalnim radio postajama. 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT