Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Sastanak Koordinacije regije Panonske Hrvatske održan je u utorak, 25. svibnja 2010. godine, u vijećnici Bjelovarsko-bilogorske županije. Na sastanku je bilo riječi o aktivnostima vezanim uz Strategiju regionalnog razvoja RH; Zakonu o regionalnom razvoju; Pravilniku o upisniku upravnih tijela jedinica lokalne samouprave, agencija i drugih pravnih osoba; stanju strateških razvojnih projekata, a bila je predočena i informacija o rješenju vizualnog identiteta Panonske regije te priprema za 2. Panonski biciklistički maraton.

 Na koordnaciji su prisustvovali župani i zamjenici župana Županija iz Panonske regije, koordinatori i direktori razvojnih agencija i predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva kao i nacionalne Agencije za regionalni razvoj. Predstavnici Ministarstva su izvijestili kako je Strategija regionalnog razvoja RH u Vladinoj proceduri te će uskoro biti na snazi. Svi ostali podzakonski akti bit će prihvaćeni do konca 2010. godine. Prihvaćen je prijedlog Karlovačke županije da se 2. Panonski biciklistički maraton održi u razdoblju od 26. lipnja do 2. srpnja ove godine, sa startomu u Karlovcu i ciljem u Iloku. Karlovačku županiju je na ovom skupu predstavljao zamjenik župana Josip Šafar, uz nazočnost direktora Razvojne agencije Karlovačke županije Igora Horvata i djelatnika Odjela za europske integracije i regionalnu suradnju i Odjela za poljoprivredu i turizam Karlovačke županije.

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT