Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

           

 

Predstavnici Odbora za obilježavanje 15. godišnjice vojno-redarstvene akcije „Oluja“ u Karlovačkoj županiji, na čelu sa  županom Ivanom Vučićem, održali su u utorak, 8. lipnja 2010. godine, u Uredu župana, tiskovnu konferenciju na temu obilježavanja ove obljetnice. Na skupu je bilo riječi o rasporedu održavanja manifestacija vezanih uz obilježavanja ove obljetnice, uz napomenu da će se sva događanja uz 15. godišnjicu "OLUJE" održati u vremenu od 3. do 7. kolovoza ove godine i neće remetiti raspored centralne državne proslave 5. kolovoza u Kninu.

Središnji događaj obilježavanja 15. godišnjice VRO "Oluja" na prostoru Karlovačke županije zbit će se 7. kolovoza u Slunju, o čemu je govorio predsjednik Pododbora za smotru i mimohod brigadir u miru Dubravko Halovanić.

O obilježavanju ove obljetnice još su govorili članovi Organizacionog odbora Dražen Perković, Željko Lipošćak i gradonačelnik grada Slunja Ivan Bogović, koji je izrazio zadovoljstvo što će se središnji događaj županijske proslave održati upravo u Slunju, jedinom gradu u Karlovačkoj županiji koji je tijekom rata bio u potpunosti okupiran.

 

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT