Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

Karlovačka će županija i ove godine nastaviti sa podjelom paketa sa prehrambenim i higijenskim potrepštinama za obitelji koje se nalaze u stanju socijalne ugroženosti, a u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana.

Akcije se odvija u suradnji sa Centrima za socijalnu skrb i Društvima Crvenog križa, sa kojima se već treću godinu uspješno provodi.

Temeljem zaprimljenog popisa korisnika koji se nalaze u stanju socijalne ugroženosti, ukupno 364 obitelji sa prostora Karlovačke županije, nabavljeni su obiteljski paketi u vrijednosti 220,00 kuna te će isti biti dostavljeni u domaćinstva navedenih obitelji do 24. prosinca.

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić osobno je, u pratnji svojih suradnika, uručio jedan od tih paketa obitelji Ankice Josipović iz Plaškog, na adresi Latin 6b.

Ankica Josipović je nezaposlena majka sedmero malodobne djece, čiji je suprug nedavno preminuo. Obitelj Josipović živi u unajmljenoj kući od APN-a.

Posjet i predaja paketa obitelji Josipović u Plaškom održani su u utorak, 21. prosinca 2010. godine.


 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT