Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

DSC 0016 1

Karlovačka županija i ove godine, sukladno Programu unapređenja turizma kroz dodjelu bespovratnih potpora za projekte u turizmu u Karlovačkoj županiji u 2017. godini, a temeljem raspisanog Javnog poziva, dodjeljuje bespovratna sredstva za razvoj i unapređenje turističke infrastrukture, razvoj novih turističkih proizvoda i unapređivanje turističke ponude destinacije te održavanje turističkih manifestacija.
Korisnici bespovratnih novčanih sredstava (potpora) su subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti); OPG-ovi (obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja pružaju ugostiteljske i/ili turističke usluge) te fizičke osobe – privatni iznajmljivači, svi sa sjedištem na području Karlovačke županije, a turistički projekti za koje se traže potpore također se moraju ostvarivati na području Karlovačke županije.
Ove godine od 13 prijavljenih projekata, svim uvjetima udovoljilo je 10 prijavitelja te će se s njima sklopiti ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte u turizmu. Prijavitelji su iz raznih dijelova županije te svojim projektima potiču daljnji razvoj turizma u svojim sredinama.
Tako su ugovore s Karlovačkom županijom potpisali OPG Podrebarac iz Žakanja, „AQUA 2“ d.o.o. iz Cerovca Barilovačkog; Ljerka Vuković iz Ogulina; OPG Ankica Čulig iz Vrhovca; OPG Brigite Čubrić iz Rakovice; Nada Fanjak iz Belajskih Poljica; Svetislav Ličina iz Vukmaničkog Cerovca; Marijan Krašović iz Karlovca; Romana Radočaj iz Gornjeg Zvečaja te Darko Vrbanek iz Obreža Vivodinskog.
Ukupno će za projekte u turizmu u 2017. godini Karlovačka županija iz svog proračuna izdvojiti 306.338,05 kn bespovratnih sredstava. Potpisivanje ugovora održano je u četvrtak, 19. listopada, u Uredu župana Karlovačke županije, a u ime Karlovačke županije nazočili su zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Željko Fanjak, direktorica Turističke zajednice Karlovačke županije Dina Begić i viši stručni suradnik za turizam u Upravnom odjelu za gospodarstvo Marin Stanišić.

 DSC 0004 1

Zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin potpisala je ugovore u ime Karlovačke županije

 

DSC 0008 1

Potpisnici ugovora za bespovratna sredstva u turizmu Karlovačke županije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT