Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0027 004

Kolegij župana s pročelnicima Karlovačke županije održan je u ponedjeljak, 19. ožujka, u Josipdolu, u prostoru Općine Josipdol. Na kolegiju, na kojem je sudjelovao i kolegij Općine Josipdol, na čelu s načelnikom Zlatkom Mihaljevićem te saborski zastupnik Tomislav Lipošćak, raspravljalo se o projektima Karlovačke županije, posebno onima koji se odnose na područje Josipdola. Župan Jelić je sa svojim kolegijem predstavnicima Općine Josipdol predstavio projekte Karlovačke županije dok su domaćini prezentirali projekte Općine Josipdol. Ovdje su posebno naznačeni projekti vodovoda Modruš, izgradnje Dječjeg vrtića u Josipdolu, kotlovnice na bio-masu koja bi toplinskom energijom opskrbljivala više javnih objekata, izgradnja Vatrogasnog doma kao i sportske dvorane pri Područnoj školi u Oštarijama. 
Nakon održanog kolegija župan i suradnici obišli su u pratnji ravnateljice Anđeline Božičević prostor Osnovne škole Josipdol, gdje je ravnateljica predstavila projekt energetske obnove škole te obnove krovišta. Projekt obnove krovišta je u tijeku, vrijedan je 747 tisuća kuna od čega je 300 tisuća osiguralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU a ostatak su decentralizirana sredstva Karlovačke županije, na čemu se ravnateljica posebno zahvalila Karlovačkoj županiji i županu Damiru Jeliću.

Nakon obilaska škole župan se sa suradnicima priključio svečanosti obilježavanja Dana općine Josipdol pa su tako pred središnjim križem gorblja u Josipdolu upalili svijeću, a potom nazočili Svetoj misi u Župnoj crkvi, koju je predvodio generalni vikar Gospićko-senjske biskupije Marinko Miličević.

dsc 2441

Župan sa suradnicima na kolegiju u Općini Josipdol

dsc 0013 004

Predstavljanje županijskih projekata

dsc 0001 003

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar predstavlja projekt demografije

dsc 0018 008

Župan Damir Jelić pšredstavlja Razvojni fond Karlovačke županije

dsc 0041

Posjet Osnovnoj školi Josipdol i pregled radova na uređenju krovišta

dsc 0049 001

Prezentacija ravnateljice škole Anđeline Božićević

dsc 0060 001

Izjave za medije u prostoru škole

dsc 0065

Župan u pratnji svojih zamjenika polaže svijeću pred križem na josipdolskom groblju

dsc 0071 001

Na Svetoj misi u prigodi blagdana sv. Josipa i Dana općine Josipdol

dsc 0079

Služba Svete mise

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT