Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

Zadovoljstvo nam je izvijestiti Vas da Zagrebački velesajam, u suorganizaciji s Ministarstvom poljoprivrede Republike Hrvatske i Gradom Zagrebom, od 18.-21.10.2018. priprema SAJMOVE HRANE I ZDRAVOG ŽIVLJENJA kao središnji nacionalni gospodarski događaj.

Cilj ovih sajmova je promocija i promicanje svijesti o kvaliteti hrvatskih proizvoda čiji su nazivi zaštićene oznake izvornosti i zemljopisnog podrijetla, hrvatski otočni proizvodi, proizvodi hrvatskih farmi i polja, proizvodi nosioci oznaka Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko te jačanje značaja domaće organske proizvodnje.

Uz bogati izložbeni dio, Sajmove hrane i zdravog življenja prate stručni skupovi i konferencije na aktualne teme. Ističemo Konferenciju 18.10.2018. „Budućnost Zajedničke poljoprivredne politike Europske unije“ te Okrugli stol 19.10.2018. na temu: „Nepoštene trgovačke prakse - pravni okvir u RH te stanje i pristup rješavanja ovog problema u EU“ u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj.

Pored Ministarstva poljoprivrede i Grada Zagreba kao suorganizatora, partneri na projektu su: Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo turizma, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo zdravstva, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora, Predstavništvo Europske komisije u RH, Hrvatska poljoprivredna agencija, Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba, Udruga gradova u Republici Hrvatskoj i Udruga općina u Republici Hrvatskoj.

Pozivamo sve potencijalne sudionike iz područja poljoprivredne i prehrambene proizvodnje da se aktivno uključe u projekt.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT