Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

img 20190315 wa0002München, 15.03.2019. - Karlovačka županija promovira stoljetnu tradiciju obrtništva i današnju ponudu na jednom od najvećih obrtničkih sajmova na svijetu koji se ovih dana održava u Münchenu. Sajmu prisustvuju predstavnici Karlovačke županije: pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Željko Fanjak, zamjenica gradonačelnika Grada Karlovca Andreja Navijalić, predstojnica Ureda državne uprave Karlovačke županije Ines Pavlačić, privremena pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Andrea Vrbanek, voditeljica Odjela za gospodarstvo u Uredu državne uprave Roberta Mikulić te predsjednik Obrtničke komore Karlovac Darko Stanković sa suradnicom.

Internationale Handwerksmesse - IHM je sajam obrtništva na kojem sudjeluje više od 1.100 izlagača iz 60 država svijeta te je mjesto susreta i prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije, kao i svjetskih trendova za obrtnike i male i srednje poduzetnike. Sajam u prosjeku svake godine posjeti više od 120.000 posjetitelja i sklopi se nekoliko tisuća novih poslova.

Sajam se održava od 14. do 16. ožujka 2019., a  odvija se u 7 moderno opremljenih paviljona na površini od gotovo 75.000 m² te je podijeljen tematska područja poput „Tehnike i transporta“, „Gradnje i modernizacje“, „Stanovanja i uređenja“ „Obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja gospodarstva“ i sl.

Karlovačka županija ovog puta broji najviše sudionika do sada. Uz Obrtničku komoru koja je i organizator posjeta sajmu, sudjeluju predstavnici i izlagači iz svih Udruženja obrtnika: Karlovac, Duga Resa, Ozalj, Ogulin i Slunj.

 

img 20190315 wa0004

Promotivni materijali obrtnika Karlovačke županije

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT