Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

 

Hrvatska regulatorna agencija za mrežne djelatnosti (HAKOM) objavila je kako je u pripremi drugi poziv na natječaj inicijative „WiFi4EU“ za sve jedinice lokalne samouprave koje u prvom pozivu nisu ostvarile pravo na kupon u vrijednosti od 15.000 EUR za postavljanje bežičnog interneta na javnim površinama.
Karlovačka županija će i ovom prilikom pomoći JLS-ovima da se bolje pripreme za poziv na natječaj. U tu svrhu Županija će organizirati interaktivnu radionicu na kojoj će uspješni prijavitelji iz prvog poziva prenijeti svoja znanja i iskustva na prijavitelje koji do sada još nisu imali uspjeha u ovom natječaju. Radionica će se organizirati u Razvojnoj agenciji Karlovačke županije, početkom travnja, a točan datum i termin radionice objavit će se naknadno.
Sve informacije o pozivu, kao i prezentaciju s informativnog webinara možete pronaći na poveznici:
Drugi poziv na natječaj WIFI4EU.
Uspješnu prijavu na prvom natječaju napravili su gradovi Karlovac i Ogulin te općine Generalski Stol, Ribnik, Rakovica, Barilović, Lasinja i Bosiljevo.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT