Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

slunj2

Županijski djelatnici su danas, 27. lipnja, na sajmu u Slunju, zajedno s gradonačelnikom Katićem i njegovim suradnicima te ravnateljima županijskih ustanova, promovirali projekte Karlovačke županije. Slunj je, uz svoju okolicu, svakako prioritetno područje, koje Karlovačka županija ima u svojim razvojnim planovima. U prilog tome govori dokument "Slovinjska deklaracija", kojim se ovaj dugo godina zapostavljen i ratom devastiran kraj nastoji obnoviti u svakom smislu, posebno onom demografskom, što smatramo i nacionalnim prioritetom. Projekte u Slunju smo usmjerili k najranjivijim skupinama, djeci i starijoj populaciji.

Posebno se to odnosi na školstvo i zdravstvo, gdje smo pripremili i proveli vrijedne projekte, posebno značajne građanima Slunja. Također, valja nastaviti i nadograđivati pozitivan trend turističkog otkrivanja Slunja, što je također planirano učiniti "Slovinjskom deklaracijom", kao i županijskim projektom "Dodir civilizacija" te projektom "Vodene tajne", koji povezuje Rastoke i šetnicu uz Slunjčicu. Osim turizma i u gospodarstvu se ukazuju nove perspektive gradnjom restorana tvrtke "Kordun", planiranjem nadogradnje robne kuće Buk, otvorenjem novog pogona tvrtke Špelić te osnivanjem Javne vatrogasne postrojbe u Slunju, uz izgradnju vatrograsnog centra. Ovo je samo dio onog pozitivnog, što će građanima Slunja donijeti ostvarivanje planova iz "Slovinjske deklaracije", a sve s ciljem njihova ostanka i ugodnijeg življenja na ovom prelijepom prostoru. 

slunj3 copy

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT