Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0048 004

Kolegij župana održan je u ponedjeljak, 16. rujna, u Gradu Slunju, zajedno s gradskim kolegijem. Na kolegiju, održanom u Gradskoj vijećnici, raspravljalo se o projektima Karlovačke županije s posebnim naglaskom na projekte na području Slunja. Kolegij, koji je vodila zamjenica župana Martina Furdek Hajdin, raspravljao je o županijskim projektima iz programa "407 za 047", o demografskim temama vezanim na školstvo i zdravstvo, stopi i strukturi nezaposlenosti/zaposlenosti u Slunju, investicijama u turizmu  i gospodarstvu, Slovinjskoj deklaraciji i Intervencijskom planu, državnoj imovini na području Slunja, zbrinjavanju otpada, Razvojnom fondu te izdavanju akata za građenje. Gradonačelnik Jure Katić je istaknuo 59 projekata koje u ovom trenutku priprema i vodi gradska uprava, od kojih je njih 14 realizirano, 11 ih je u provedbi, 32 u pripremi dok su 2 projekta još u fazi idejnog rješenja. Radi se uglavnom o vrijednim turističkim projektima, projektima komunalne infrastrukture, uređenja prometnica, projektima energetske obnove te projektima vodoopskrbe i odvodnje. Kao jedan od najvećih i najvrednijih projekata na kojem se u Slunju radi je projekt "Vodene tajne" za kojeg su povućena sredstva iz EU fondova i treba biti završen do kolovoza 2020. godine. Posebno je naglašen problem devastacije lokalnih prometnica prilikom odvoza drvnih sortimenata te Grad traži da se Hrvatske šume uključe u financiranje uređenja tako oštećenih prometnica na području Slunja.
Nakon održanog kolegija potpisan je Ugovor za izvođenje radova na uređenju prostora fizikalne terapije Doma zdravlja Slunj (2. faza), koje je u ime Karlovačke županije potpisala zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar te u ime izvođača radova, tvrtke SLUNJ GZPP d.d., direktor tvrtke Josip Vuković. Vrijednost radova po ovom Ugovoru inosi preko 2,1 milijun kuna, a sredstva su osigurana preko Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, o čemu su govorili zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar, ravnateljica Doma zdravlja Slunj Ivanka Magdić i u ime izvoditelja radova Josip Vuković. Na tijek i zaključke kolegija na kraju su se osvrnuli gradonačelnik Jure Katić i zamjenica župana Martina Furdek Hajdin, uz zahvalu gradonačelnika Katića Karlovačkoj županiji na pomoći i stalnoj brizi za ovaj kraj kroz brojne projekte sadržane u programu "407 za 047".

dsc 0010 036 copy

dsc 0004 024

dsc 0006 032

Kolegij u Vijećnici Grada Slunja

dsc 0016 024

Potpisivanje Ugovora za uređenje prostora fizikalne terapije u Domu zdravlja Slunj

dsc 0021 013

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT