Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 dsc 0048 005

Župan Karlovačke županije Damir Jelić, sa suradnicima, je u srijedu, 25. rujna, obavio primopredaju novih vatrogasnih vozila u prostoru Dobrovoljnog vatrogasnog društva u Slunju (Plitvička 9). U nazočnosti predstavnika Vatrogasne zajednice Karlovačke županije, na čelu s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Goranom Frankovićem i predstavnika Grada Slunja, na čelu s zamjenikom gradonačelnia Ivanom Požegom, vozila su predana JVP Ogulin, DVD-ima Slunj, Belajske Poljice, Hrnetić-Novaki i Vojnić. Radi se o 5 pick up vozila marke Mitsubishi L200, ukupne vrijednosti oko 1,2 milijuna kn, nabavljenih sredstvima Ministarstva poljoprivrede kroz projekt opće korisnih funkcija šuma (OKFŠ). Vatrogasne postrojbe i VZKŽ su u vozila dodatno uložile 202 tisuće kuna za njihovo opremanje.

Nakon svečanosti u prostoru DVD-a Slunj župan je sa suradnicima posjetio Hotel Mirjana u Donjem Nikšiću, gdje je Karlovačka županija kroz postupak izdavanja dokumenata za gradnju sudjelovala u investiciji u ovom turističkom objektu.
S investicijom i poslovanjem hotela goste je upoznao vlasnik Darko Flanjak, koji u proširenje hotelskih kapaciteta ulaže oko 30 milijuna kuna i to izgrdnjom novih smještajnih kapaciteta za 50 osoba, izgradnjom bazena te u narednoj fazi wellness centra. Prema kazivanju vlasnika hotel posluje iznimno uspješno i gotovo je u potpunosti popunjen do kraja godine i to uglavnom stranim gostima. Tako dobri rezultati otvorili su potrebu za dodatnim proširenjem i dodatkom novih sadržaja, koji će privući i nove goste. Nakon što su župan i surdnici obišli hotel i razgledali prostor budućeg gradilšta vlasnik Darko Flanjak istanuo je izvrsnu suradnju sa Županijom, posebno s Uprvanim odjelom za graditeljstvo koji mu je kao investitoru u vrlo kratkom roku izdao lokacijsku dozvolu za ovu investiciji te se uskoro očekuje i izdavanje građevinske dozvole, a potom i početak gradnje. Radove na izgradnji novih sadržaja hotela izvodit će tvrtka Špelić iz Slunja.

dsc 0015 027

Glavni županijski vatrogasni zapovjednik Goran Franković predstavio je nova vozila i opremu

dsc 0030 014

Župan predaje ključeve novih vozila

dsc 0034 014

Nova vatrogasna vozila ispred DVD-a Slunj

dsc 0051 009

Župan i suradnici ispred Hotela Mirjana s vlasnicima hotela

dsc 0056 007

Obilazak budućeg gradilišta

dsc 0063 003

Bogata suvenirnica hotela

dsc 0076 002 copy

Dvorana za skupove

dsc 0087

U jednoj od soba hotela

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT