Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

ef2de2a9 6db9 4bac 853f 0b43914ec1a0

U subotu, 21. prosinca, u dvorani za sastanke Ureda župana održano je svečano potpisivanje Sporazuma o prijateljstvu i suradnji između Savjeta mladih Karlovačke županije i Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.
Sporazum su potpisali Kristina Milašinčić, predsjednica Savjeta mladih Karlovačke županije i Marko Kapular, predsjednik Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.
Osim članova Savjeta mladih Karlovačke županije i članova Savjeta mladih Osječko-baranjske županije, svečanosti su prisustvovali pročelnica Upravnog odjela za školstvo Marija Medić, zamjenik načelnika općine Rakovica Mihovil Bićanić, predstavnici Savjeta mladih grada Duga Rese, grada Slunja, grada Ozlja, općine Josipdol i općine Rakovica.
Tijekom sjednice svaki Savjet mladih posebno se predstavio sa svojim aktivnostima i planovima. Tako je iskorištena prilika da Savjeti mladih međusobno upoznaju različita područja djelovanja i razmjene iskustva, te sagledaju mogućnosti povezivanja i zajedničkih provođenja aktivnosti.
Svečanim potpisivanjem Sporazuma o prijateljstvu i suradnji oba Savjeta mladih će se zalagati za ostvarivanje inicijativa kojima je cilj promicanje suradnje u pitanjima od važnosti za mlade, posebice u području kulture, znanosti, tehnologije, sporta, glazbe i zdravstva, a u korist jačanja međusobnih prijateljskih veza i na obostranu dobrobit mladih Karlovačke i Osječko-baranjske županije. Savjeti mladih će utvrđivati pitanja od zajedničkog interesa u pogledu kojih će intenzivirati suradnju te provoditi konkretne programe i aktivnosti. Savjeti mladih će formirati i zajedničku radnu skupinu koja će svake godine određivati program konkretnih aktivnosti te osiguravati temelje za njihovo provođenje. Između ostalog, radna skupina će pratiti programe Savjeta mladih drugih gradova i upućivati na mogućnost provođenja sličnih aktivnosti u Karlovačkoj i Osječko-baranjskoj županiji te će poticati suradnju dvaju Savjeta mladih s udrugama za mlade i institucijama na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Po završetku svečane sjednice, sudionici susreta posjetili su Muzej Domovinskog rata na Turnju.
Susret je završen odlaskom na Advent u Karlovcu - Čaroliju susreta poznatu po bogatoj, raznolikoj i kvalitetnoj gastronomskoj i trgovačkoj ponudi.

img 5863 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT