Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0009 copy copy copy copy copy copy copy 

U suorganizaciji Antikorupcijskog povjerenstva Karlovačke županije i Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa u četvrtak, 12. ožujka održana je edukativna radionica za sve dužnosnike s područja Karlovačke županije kao i vijećnike Županijske skupštine. Tema ove radionice bila je Sukob interesa u obnašanju dužnosti i porijeklo imovine. Edukacija je održana u velikoj vijećnici Gradske uprave Grada Karlovca. U ime Karlovačke županije radionici su nazočili zamjenici župana Martina Furdek Hajdin i Mirko Martinović, te predsjednica Antikorupcijskog povjerenstva Karlovačke županije Marija Brazdičić, koja je uvodno otvorila skup. Goste je u ime župana Damira Jelića pozdravila zamjenica župana Martina Furdek Hajdin.

Tematski dio edukacije održali su Aleksandra Jozić Ileković, članica Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, Tončica Božić, članica Povjerenstva, Mia Jurinić, Savjetnica u Uredu Povjerenstva te Filip Štefan, voditelj Odjela za provjeru izvješća o imovinskom stanju.

dsc 0005 copy copy copy copy copy 

Zamjenica župana Martina Furdek Hajdin pozdravila je u ime župana Damira Jelića

dsc 0001 copy copy copy copy copy copy copy

Predsjednica Antikorupcijskog povjerenstva Karlovačke županije Marija Brazdičić otvorila je skup

dsc 0002 copy copy copy copy copy copy

dsc 0010 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT