Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

dsc 0029 copy copy copy copy

Ravnateljica Doma zdravlja Ozalj Nada Diković i direktorica tvrtke Kolos d.o.o. iz Duge Rese Vlatka Lorković Ivšić, u ime tvrtke izvođača radova, potpisale su u petak, 22. svibnja, u Uredu župana Karlovačke županije, Okvirni sporazum o izvođenju radova na rekonstrukciji zgrade Doma zdravlja Ozalj. Vrijednost ove investicije iznosi 4.487.712,31 kn s PDV-om, što će biti financirano decentraliziranim sredstvima Karlovačke županije. Kroz prvu fazu radova, koja započinje početkom lipnja ove godine, biti će financirano izvođenje radova u vrijednosti 1,6 milijuna kuna, koliko je Karlovačka županija osigurala u proračunu za 2020. godinu. Radovi bi u potpunosti trebali završiti u 2022. godini. Cilj je da se Domu zdravlja Ozalj omoguće bolji uvjeti rada za liječnike i poboljša pristupačnost za pacijente i ostale korisnike prostora, a time i mještanima Ozlja i okolice osigura bolja i kvalitetnija zdravstvena skrb.

Svečano potpisivanje Okvirnog sporazuma održano je uz nazočnost zamjenice župana Vesne Hajsan Dolinar i pročelnice za zdravstvo i hrvatske branitelje Karlovačke županije Maje Vučinić Knežević. Tom je prigodom zamjenica župana, u ime Karlovačke županije, potpisala Odluku o sufinaciranju ovog projekta od strane Karlovačke županije.

dsc 0009 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0019 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

 

dsc 0027 copy copy copy copy copy copy

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT