Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

czkz covid

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

Odbor za branitelje i stradalnike Domovinskog rata Karlovačke županije održao je u srijedu, 15. srpnja, svoju 7. sjednicu. Najznačajnija točka dnevnog reda sjednice bila je Odluka o mjestu i načinu obilježavanja 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja te Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Karlovačkoj županiji. Jednoglasno prihvaćen zaključak sa 7. sjednice Odbora za branitelje i stradalnike Domovinskog rata je da će središnja županijska proslava obilježavanja 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja, biti održana 5. kolovoza 2020. godine u Slunju.

  1. Način obilježavanja i popratni sadržaji proslave biti će prilagođeni odlukama i uputama nadležnih tijela, s ciljem sprečavanja širenja zaraze virusom COVID-19.
  2. Odlučeno je da će organizator obilježavanja biti Karlovačka županija, uz sudjelovanje Grada Slunja i Odbora za branitelje i stradalnike Domovinskog rata Županijske skupštine.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT