Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 SLike 01 006

Župan Karlovačke županije Ivan Vučić potpisao je u srijedu, 11. lipnja, u svom Uredu, Ugovor s kandidatkinjom iz Španjolske Anom Cristinom Barreda Garcia koja prema Programu međunarodne razmijene mladih "Eurodyssee" od 24. svibnja do 23. rujan 2014. boravi i radi u Karlovačkoj županiji. Ana Cristina Barreda Garcia će u tom periodu obaviti stručno usavršavanje u Karlovačkoj županiji radeći u Javnoj ustanovi za upravljanje zaštićenmim prirodnim vrijednostima "Natura Viva" te će paralelno učiti hrvatski jezik i pomagati na međunarodnim projektima. Za vrijeme stručnog usavršavanja troškove smještaja i učenja hrvatskog jezika kandidatkinji snosi Karlovačka županija, kao i troškove volonterske naknade u kunskoj protuvrijednosti od 300 eura mjesečno (netto).

Ani ovo nije prvo iskustvo volontiranja jer je već u nekoliko navrata boravila i radila u Hondurasu i Somaliji, a radila je i kao volonterka Crvenog križa na više lokacija u Africi.

 

SLike 01 004

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT