Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

DSC 0008-001

Tiskovna konferencija povodom obilježavanja Dana narcisa u Karlovačkoj županiji održana je u četvrtak, 23. ožujka, u prostoru Ureda župana. Nazočili su joj predsjednik Savjeta za zdravlje dr. Ervin Jančić, članovi Savjeta za zdravlje dr. Biserka Hranilović te dr. Samija Ropar i Višnja Jović, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb te predstavnica udruge Europa Donna „Agatha“ Karlovac Barbara Kruljac. Tema konferencije bile su glavne aktivnosti koje će se provesti tijekom obilježavanja Dana narcisa u subotu, 25. ožujka 2017. godine od 9 do13 sati. Humanitarna akcija održat će na području Karlovačke županije na sljedećim lokacijama:

 

KARLOVAC –Trg Matije Gupca 1 (Korzo) i Trg Josipa Broza 5 (kod Kauflanda)

DUGA RESA – Trg Sv. Jurja

OGULIN – I. G. Kovačića 2 (ispred Golubice)

OZALJ –Trg braće Radić (ispred trgovine Konzum)

SLUNJ – Trg dr. Franje Tuđmana (gradski park)

VOJNIĆ – Radnička 6 (ispred caffe bara Gold)

 

Organizatori ove akcije su Karlovačka županija - Savjet za zdravlje, Udruga žena liječenih od bolesti dojke Europa Donna "Agatha" Karlovac i domovi zdravlja - Karlovac, Duga Resa, Ogulin, Ozalj, Slunj i Vojnić.

Cilj je ove akcije dati podršku oboljelim ženama, ali i podsjetiti sve žene na važnost ranog otkrivanja bolesti i značaj preventivnih pregleda.

Tijekom 2017. godine Europa Donna Hrvatske nastavila je provoditi kampanju "Darujmo ružičasti život" kako bi se pribavila finacijska sredstva za kupnju aparata za intraoperativno zračenje kojim bi se oboljelim ženama olakšalo dugotrajno liječenje.

DSC 0005

Tiskovna konferencija povodom obilježavanja Dana narcisa u Karlovačkoj županiji

 

Darujmo_ružičasti_život.pdf

 

 

 

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT