Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

majstori 10

foto: Karlovački1

Obrtnička komora Karlovačke županije u utorak je, 9. srpnja, svečano dodijelila majstorske diplome. Majstorske diplome dobilo je 46 izučenih obrtnika-majstora. U jesenskom roku prošle i proljetnom ove godine, za polaganje majstorskog ispita prijavilo se 64 kandidata, od kojih je jedan dio odustao ili pak nije imao uvjete, tako da je polaganju pristupilo 56 kandidata, od kojih je uspješno položilo majstorski ispit njih 46 i tako postalo majstorima struke. Svečana podjela majstorskih diploma održana je u Obrtničkom centru Karlovac, a majstorima ih je, u nazočnosti predsjednika Obrtničke komore Karlovačke županije Darka Stankovića, uručio pročelnik za gospodarstvo Karlovačke županije Željko Fanjak.

Osim iz Karlovačke i ove godine ispit su prijavljivali kandidati iz susjednih županija, Zagreba i Zagrebačke, Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Ličko-senjske, Brodsko-posavske i Dubrovačko-neretvanske županije te po prvi put i kandidati iz Savezne Republike Njemačke. Kao i prijašnjih godina, najzastupljeniji majstori su frizeri/frizerke, fotografi, autolakireri, automehaničari, zidari, stolari, kozmetičari, elektroinstalateri kao i instalateri grijanja, klimatizacije i vodovodnih instalacija te uvijek traženi kuhari.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT