Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

teleop conpasta 2019. 1200x849

U Domu OSRH Zrinski u Karlovcu je u četvrtak, 7. studenog,  otvoren 13. međunarodni kongres tjestenine i tjesteničarstva pod nazivom „Conpasta 2019“ čiji je, već po tradiciji, jedan od pokrovitelja i Karlovačka županija. Uzvanike je u ime župana Karlovačke županije  Damira Jelića, pozdravio Tomislav Lokmer, viši stručni suradnik za turizam Karlovačke županije koji je prilikom obraćanja istaknuo napore Karlovačke županije i važnost povezivanja i suradnje tradicionalnog obrtništva, strukovnih zanimanja, gastronomije, poljoprivrede i turizma u jedinstveni turistički proizvod koji će biti prepoznatljiv na turističkom tržištu. Ovaj kongres to upravo i dokazuje.
Kongres se održava u suradnji s Udrugom kuhara Karlovačke županije, Trgovačko-ugostiteljskom školom Karlovac, MORH-om i ASOO Agencijom za strukovno obrazovanje Ministarstva znanosti obrazovanja, dok su stručni pokrovitelji kongresa  Hrvatski kuharski savez  te Taste of peace iz Izraela. Kroz svoje proizvode i usluge sudjeluju i karlovačke tvrtke PPK Karlovac, Žitoproizvod Karlovac, KC Zrinski i Karlovačka pivovara.

conpasta 

Predstavnik Karlovačke županije Tomislav Lokmer prigodom otvorenja ovogodišnjeg kongresa

photo 0180

Dio događanja na radionicama CONPASTA kongresa

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT