Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0002 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Savjet za sigurnost prometa na cestama Karlovačke županije održao je u srijedu, 8. srpnja, svoju 9. sjednicu. Pod predsjedanjem predsjednika Savjeta Dubravka Galića prema dnevnom redu raspravljane su teme:

usvojen je zapisnik sa 8. sjednice i Prijedlog I. izmjena i dopuna Financijskog plana korištenja sredstava Proračuna Karlovačke županije za 2020. godinu namijenjenih za preventivu u prometu, a raspravljalo se i o mogućnosti izrade edukativne aplikacije namijenjene mladima i stanju sigurnosti prometa na državnoj cesti D 228 Jurovski Brod – Ozalj – Karlovac. Načelnik Postaje prometne policije Karlovac Davor Boljkovac izvijestio je o stanju sigurnosti cestovnog prometa na području Karlovačke županije u 2019. godini, pri čemu je istaknuo da se na području Karlovačke županije tijekom 2019. godine dogodilo 903 prometnih nesreća te je u prometnim nesrećama smrtno stradalo 15 osoba, dok je 86 osoba teško i 324 osobe lako ozlijeđeno.

Prema okolnostima koje su prethodile prometnim nesrećama najzastupljenija je brzina neprimjerena uvjetima na cesti, a najveći broj prometnih nesreća desio se tijekom ljetnih mjeseci za vrijeme turističke sezone i to na autocesti A1 i državnoj cesti D1.

Sjednica je održana u Uredu župana Karlovačke županije uz pridržavanje propisanih mjera zaštite od virusa COVID-19.

 

 

dsc 0001 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0003 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Sjednica Savjeta u Uredu župana Karlovačke županije

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT