Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

 potpis ugovora tp copy

U Zagrebu  je u srijedu, 20. studenog, u prostoru tvrtke Maxicon, potpisan Ugovor  o uslugama tehničke pomoći i upravljanja projektom „Centar za gospodarenje otpadom Babina gora“.
Potpisivanju ugovora prethodio je otvoreni postupak javne nabave velike vrijednosti.  U navedenom postupku javne nabave, odabrana je kao ekonomski najpovoljnija ponuda Zajednice ponuditelja Exstructa d.o.o., Zagreb i MAXICON d.o.o., Zagreb,.
Ugovor su potpisali u ime Centra za gospodarenje otpadom Karlovačke županije KODOS d.o.o. direktorica Marija Tufeković, u ime tvrtke  Extructa d.o.o. direktor Siniša Radaković te u ime tvrtke  MAXICON d.o.o. direktor Ivan Barbić.
Ugovorena vrijednost je 4.200.000,00 kuna (bez PDV).
Ova aktivnost predstavlja prihvatljivi trošak Projekta „Centar za gospodarenje otpadom Babina gora“ te će biti sufinancirana u okviru Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz EU fondova, koji je ranije ove godine potpisan s Ministarstvom zaštite okoliša i Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT