Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

img cef334c3e28e19e12cb65d745a67cc6b v copy

Unaprjeđenje komunalnog sustava i veće korištenje EU sredstava stalno je nastojanje JLS i nadležnih tijela, zbog čega  se već tradicionalno 6. godinu zaredom organizira Konferencija o komunalnoj infrastrukturi, ove godine u Parizu i u Bruxellesu. U ime Karlovačke županije na konferenciji sudjeluju zamjenica župana Martina Furdek Hajdin i pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo i okoliš Marina Jarnjević.  Glavna tema konferencije, koju organizira časopis Komunal, jest razvoj i primjena inovativnih rješenja u komunalnom sektoru, a sudionici će se upoznati s najboljim europskim primjerima, budućim zakonskim propisima te financiranjem infrastrukturnih projekata. U sklopu posjete naše predstavnice će na konfereciji u hotelu Pullman i u Europskom parlamentu prezentirati projekte koji se odnose na kulturnu baštinu, a za čiju realizaciju su potrebna i europska sredstva. Poseban naglasak je na projekte zaštićene kulturne i prirodne baštine.

S obzirom na zahtjevne europske ciljeve po pitanju komunalne infrastrukture koje stoje pred Hrvatskom, osnovni cilj ovog studijskog putovanja je upoznavanje s najboljim europskim primjerima u komunalnom sektoru te mogućnostima njihove implementacije u Hrvatskoj.

Zamjenica župana Martina Furdek-Hajdin i pročelnica Marina Jarnjević u Parizu su tom prilikom prisustvovale prijamu veleposlanika Republike Hrvatske Vučak Filipa.

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT