Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

plakat projektika

 

Sajam projeKAta u Gradu susreta – PROJEKTIKA zamišljen je kao dvodnevna manifestacija koja izložbom i raznim oblicima stručnih predavanja afirmira projektni pristup u rješavanju razvojnih izazova.

Održava se prvi put 1. i 2. ožujka ove godine u Gradskom kazalištu Zorin dom, u organizaciji Županijske komore Karlovac, Karlovačke županije, Grada Karlovca i Razvojne agencije Karlovačke županije.

Zainteresiranoj javnosti predstavit će se više od 50 izlagača na oko 300 m² izložbenog prostora, a među njima, osim izlagača iz Karlovačke županije i izlagači iz susjednih županija te gosti iz Novog mesta i Bihaća sa svojim projektima. Uz izložbu projekata u programu sajma previđene su edukacije, radionice, okrugli stolovi i poslovni susreti čije će sudionike u svojim prostorijama ugostiti HGK – Županijska komora Karlovac.

Bit će to izvanredna prigoda na predavanjima se informirati o mogućnosti dobivanja bespovratnih novčanih potpora za financiranje dobrih ideja, o raspoloživim kreditnim sredstvima uz poticajnu kamatnu stopu, o raznim partnerstvima (poslovna, tehnološka, javno-privatna…) i gdje ih potražiti, a na radionici o generiranju projektne ideje educirati se kako od problema i deficita stvoriti projekt i (su)financirati ga iz bespovratnih izvora.

Sajam kao mjesto susreta uživo stvara posebno ozračje za razmjenu ideja i inicijativa, za sklapanje partnerstava, prezentaciju vlastitih projekata i uključivanje u zanimljive projekte drugih. Vjerujemo da ovaj Sajam ima potencijala da postane mjesto interakcije i bude snažan zamašnjak buduće intenzivne projektne aktivnosti u Karlovačkoj županiji.

 

Program - Sajam projeKAta

 

http://www.hgk.hr/zupanijska-komora-karlovac/sajam-projekata-u-gradu-susreta-projektika

 

 

 

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT