Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

 

dsc 0025 copy copy copy

Župan Karlovačke županije Damir Jelić, sa suradnicima, posjetio je u srijedu, 22. siječnja, prostor Autokluba Duga Resa, na adresi Bana Josipa Jelačića 48 u Dugoj Resi.

Autoklub Duga Resa nedavno je izgradio novi objekt, vrijedan 4,5 milijuna kuna (bez PDV-a) što je financirano vlastitim sredstvima. Novi objekt će, uz već postojeću Stanicu za tehnički pregled te smoposlužnu autopraonicu, poslužiti i kao upravna zgrada ali i kao servis vozila s vulkanizacijom te prostor za auto školu i osiguravajuće kuće.

Župana i suradnike su s radom i planovima Autokluba Duga Resa upoznali predsjednik Mijo Bišćan i tajnik Ivan Benković, koji su prikazali rad Autokluba od njegova osnutka do danas, kao i investicije vrijedne 15 milijuna kuna, koje su posljednjih godina ostvarili na lokaciji na kojoj se danas nalaze. Kako Autoklub Duga Resa djeluje kao udruga isti nije bio u mogućnosti aplicirati za sredstva putem dostupnih fondova te je investiciju morao financirati samostalno. Dio opreme koja će se montirati u novoj radionici nabavio je Hrvatski autoklub, a radionica bi po opremanju ubrzo trebala započeti radom. Autoklub Duga Resa na taj će način, uz već 20- ak zaposlenika, zaposliti još nekoliko osoba, a u planu je i osnivanje autoškole. Kako je rečeno, izgradnjom ceste od čvora Novigrad do Duge Rese, spojem Duge Rese na autocestu, otvorila bi se mogućnost da Autoklub Duga Resa od HAK-a dobije djelatnost pomoći na cesti, čime bi se mogli zaposliti i novi djelatnici. Predsjednik i tajnik zamolili su za pomoć županije u realizciji ove ideje. Župan je napomenuo da je projekt spoja Duge Rese na čvor Novigrad podržala Vlada RH te će isti biti realiziran.

Župan Damir Jelić pohvalio je rad Autokluba Duga Resa i istaknuo da njihov rad treba biti ogledni primjer svim udrugama na koji način se ustrajnim radom i pažljivom skrbi o vlastitoj imovini mogu postići vrijedni rezultati. Karlovačka županija svakako će pomoći u realizaciji daljnjih planova koje ova udruga ima.

dsc 0010 copy copy 

Župan Damir Jelić s pročelnicom za gospodarstvo Renatom Marinkoviće te tajnikom i predsjednikom Autokluba Duga Resa Ivanom Benkovićem i Mijom Bišćanom

dsc 0017 copy copy

Novi uredski prostor još očekuje opremanje

dsc 0019 copy copy copy copy

dsc 0021 copy copy copy copy

Za nabavku vulkanizerskih uređaja i opreme zaslužan je HAK

dsc 0026 copy

Ranije su izgrađeni stanica za tehnički pregled i samoposlužna autopraonica

dsc 0027 copy copy copy

Nova zgrada Autokluba Duga Resa

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT