Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: info@kazup.hr - Tel. centrala: +385 47 666 111

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

dsc 0002 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

Pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije Marija Medić obišla je u petak, 5. lipnja, Osnovnu školu Slave Raškaj u Ozlju. Obilasku je uz pročelnicu Medić, sa suradnicima, nazočila i gradonačelnica Grada Ozlja Gordana Lipšinić. Gošće je dočekala ravnateljica škole Gordana Basar koja ih je provela kroz školske prostore i upoznala s radom škole.

Obilaskom škole utvrđeno je redovno i kvalitetno funkcioniranje nastave za učenike od 1. do 4. razreda OŠ, uz strogo poštivanje svih mjera i preporuka HZJZ-a i Ministarstva znanosti i obrazovanja. Osim toga, teme su bile i mreža škola, upisi u 1. razrede osnovnih i srednjih škola te provođenju nastave putem interneta tijekom koronakrize. Ravnateljica je istaknula da su učenici odlično prihvatili nastavu putem interneta, ali da im je po njihovu kazivanju ipak nedostajao dolazak u školu i klasična školska nastava.

Pročelnica Marija Medić je naglasila da Karlovačka županija, kao osnivač, vodi računa o redovnom funkcioniranju svih 18 osnovnoškolskih ustanova i kroz organizaciju prijevoza, a koji na Ozaljskom području redovito funkcionira.

Ravnateljica je izvijestila o aktualnim školskim aktivnostima, kao i o provedbi Međunarodnog likovnog natječaja „Slavini mladi akvarelisti 2020“. Ovaj susret dječjeg likovnog stvaralaštva organizira se u spomen znamenitoj ozaljskoj umjetnici Slavi Raškaj koja se svojim opusom posebno istakla u tehnici akvarela, a tema ovogodišnjeg natječaja je - stablo. 

 

dsc 0005 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy 

Ravnateljica Gordana Basar dočekala je gošće uz primjenu propisanih epidemioloških mjera

dsc 0011 copy copy copy copy copy copy copy

dsc 0016 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

U obilasku školskih prostora

dsc 0019 copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy copy

U pripremi je Međunarodni likovni natječaj "Slavini mladi akvarelisti"

dsc 0028 copy copy copy copy

Ozaljska osnovna škola

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT