Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

OBAVIJESTI

 izvjesca zupana Baner1

baner-otvoreni proracun

proracun baner kazup

STUDIJA PROMETNOG  Baner

 

POSUDIONICA pomagala baner2

 

DSC 1872

Župan Karlovačke županije Damir Jelić sa svojim zamjenicima i pročelnicima upravnih odjela u utorak je, 14. studenog, obišao Medicinsku školu, Gimnaziju Karlovac, Prirodoslovnu školu, Šumarsko-drvodjeljsku školu, Glazbenu školu i Učenički dom te na kraju Grad Karlovac, u okviru plana obilazaka općina i gradova te ustanova i tvrtki kojima je Karlovačka županija osnivač.
Projekti na kojima se zajednički radi i koji se planiraju bili su glavna tema današnjeg sastanka održanog s gradonačelnikom Karlovca Damirom Mandićem. Na sastanku u Maloj vijećnici Grada Karlovca bili su i zamjenici župana i gradonačelnika i pročelnici. Prvi je to sastanak ovakvog tipa županijskog i gradskog kolegija. Mnogo je zajedničkih tema i projekata na kojim se namjerava raditi i bilo je važno na ovoj razini međusobno razmijeniti spoznaje i informacije te dogovoriti smjernice za daljnji zajednički rad.
Osim sastanka s vodstvom Grada Karlovca danas je župan s kolegijem obišao i navedene škole i Učenički dom kako bi se upoznali s radom ovih ustanova, njhovim brojnim projektima ali i problemima s kojim se susrću u svakodnevnom radu.

 DSC 1875

Sastanak u Gimnaziji Karlovac

 

DSC 1878

Predstavništvo Karlovačke županije u Prirodoslovnoj školi

 

DSC 1881

Sastanak u Šumarskoj i drvodjeljskoj školi

 

DSC 1883

Obilazak Učeničkog doma Karlovac

 

DSC 1890

Sastanak u Glazbenoj školi

 

DSC 1894 1

Župan Damir Jelić sa suradnicima na sastanku u Gradu Karlovcu

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT