Centar za socijalnu skrb Karlovac seli se na lokaciju Vojne ambulante

viber slika 2021 06 09 12 44 41Zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar sudjelovala je na sastanku u Ministarstvu rada, mirovnskog sustava, obitelji i socijalne politike kod državne tajnice Marije Pletikose i suradnika. Teme sastanka bile su mogućnosti preseljenja Centra za socijalnu skrb u Karlovcu i Ogulinu na nove lokacije, kako bi uvjeti rada i pružanja usluge bili što kvalitetniji. 

Na taj način, dogovoreno je kako će nova lokacija Centra za socijalnu skrb Karlovac biti na lokaciji Vojne ambulante. Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike dalo je podršku navedenom projektu te će pomoći u osiguravanju potrebnih financijskih sredstava. Do kraja godine očekuje se izdavanje građevinske dozvole, nakon čega će se krenuti u realizaciju projekta. Što se tiče izmještanja Centra za socijalnu skrb Ogulin, još se razmatraju moguće lokacije za preseljenje prostora Centra na području grada Ogulina. Stvaranje kvalitetnih uvjeta za rad i unaprjeđenje standarda pružanja usluga kako za korisnike, tako i za djelatnike, jedan je od prioriteta Karlovačke županije. 

Uz zamjenicu županice, sastanku je nazočila i pročelnica Upravnog odjela za hrvatske branitelje i zdravstvo Maja Vučinić Knežević.