Prijam za predstavnike Erasmus+ projekta Glazbene škole Karlovac

Erasmus

Zamjenica županice Karlovačke županije Vesna Hajsan Dolinar i pročelnica Upravnog odjela za školstvo Marija Šćulac priredile su danas prijam za predstavnike Erasmus+ projekta u kojeg je uključena Glazbena škola Karlovac. Uz ravnateljicu Glazbene škole Karlovac Snježanu Mrljak, prijamu u Uredu župana nazočili su voditelj projekta iz Njemačke te koordinatori iz Turske i Makedonije. Projekt pod nazivom Global Sounds prvi puta se provodi u suradnji s jednom glazbenom školom i to je njegova posebnost. Privilegiju da bude dio projekta dobila je Glazbena škola Karlovac, koja svojom tradicijom, kvalitetom i prepoznatljivošću u domaćim i međunarodnim glazbenim i obrazovnim krugovima to svakako i zaslužuje. 

Zamjenica županice poželjela je dobrodošlicu gostima te ih upoznala sa Karlovačkom županijom i njenim karakteristikama, dok je pročelnica Šćulac upoznala goste s školskim, odgojno-obrazovnim sustavom i institucijama Karlovačke županije te nadležnosti Županije u ovom resoru. 

Gosti su izrazili zahvalnost za prijam te istakli svoje oduševljenje dosadašnjim iskustvima u Karlovcu i Republici Hrvatskoj.