U Karlovcu se održava Tennis Europe Nations Challenge by Head, teniski turnir nacionalnih reprezentacija dječaka i djevojčica do 12 godina

DSC 0173

U nazočnosti županice Karlovačke županije Martine Furdek Hajdin te zamjenice gradonačelnika Grada Karlovca Ivane Fočić u Karlovcu je u srijedu, 21. srpnja, svečano otvoren teniski turnir Nations Challenge by Head, kvalifikacijski turnir na kojem se natječu nacionalne reprezentacije dječaka i djevojčica do 12 godina. Na terenima u Vrbanićevom perivoju će tako, od 22. do 25. srpnja, nastupati predstavnici 16 europskih reprezentacija, po 8 u muškoj i 8 u ženskoj konkurenciji, među kojim i reprezentacije Hrvatske. Natjecanje je, u nazočnosti čelnih ljudi Zajednice športova Karlovačke županije i Karlovačke športske zajednice te predsjednika Hrvatskog teniskog saveza Vladimira Jovanovskog i predsjednice TK Karlovac Tatjane Basar, otvorio državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Tomislav Družak. 

Karlovčani i svi ostali ljubitelji tenisa moći će uživati u vrhunskom tenisu kojeg će moći besplatno pratiti uz terene TK Karlovac, koji je domaćin ovog natjecanja.

foto: karlovački1