Dani razvojnih projekata Karlovačke županije - ProjektiKA

Projektika web bannerSvečano otvorenje manifestacije ProjektiKA – Dan razvojnih projekata Karlovačke županije održat će se u srijedu, 1. lipnja, u 10:30, u Gradskom kazalištu "Zorin dom" u Karlovcu. Manifestacija je za posjetitelje otvorena od 10 do 16 sati.

ProjektiKA je bijenalna manifestacija, a cilj joj je predstavljanje javnosti najznačajnijih projekata poduzetnika, gradova i općina i institucija Karlovačke županije.

Nakon prošlog, online izdanja, ova ProjektiKA se ponovno održava uživo. Najbolji od 70 projekata sadržanih u Katalogu, bit će predstavljeni na prigodnoj izložbi, kao mjestu susreta za razmjenu ideja i inicijativa, sklapanje partnerstava, prezentaciju vlastitih projekata i za uključivanje u projekte drugih. Izložbu će pratiti i zanimljiv stručni program na aktualnu temu Zelena energija – izazov ili prilika, koji će pokušati odgovoriti na neka od pitanja kako pripremiti i financirati projekte u obnovljive izvore energije.

Katalog možete pronači u pratećim dokumetnima.

Manifestaciju organizira Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Karlovac u suradnji s Gradom Karlovcem i Karlovačkom županijom.

Program:

program projektika