Vijesti     -     Kontakti

Vijesti

Sve novosti vezane za aktivnosti Karlovačke županije.

Deveta obljetnica Objedinjenog hitnog bolničkog prijema (OHBP) Opće bolnice Karlovac

ohbp12Objedinjeni hitni bolnički prijem (OHBP) Opće bolnice Karlovac danas obilježava devetu obljetnicu rada. Tom prigodom posjetila ih je županica Martina Furdek-Hajdin sa suradnicima.
Karlovački OHBP izgrađen je u sklopu Projekta unaprjeđenja hitne medicinske službe i investicijskog planiranja u zdravstvu koji je, uz pomoć zajma Svjetske banke, provelo Ministarstvo zdravstva, jedna od inicijatorica osnutka Odjela bila je ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević. OHBP Karlovac jedinstveno je ulazno mjesto u bolnici za sve hitne pacijente 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, što je u skladu s praksom modernih, dobro organiziranih zdravstvenih sustava. 

Ovom prigodom županica je zahvalila svim djelatnicima OHBP-a na znanju, vještinama i hrabrosti u spašavanju ljudskih života.

"Zahvaljujući stručnom i educiranom kadru kojim OHBP Karlovac obiluje, mi u Karlovačkoj županiji, ali i svi koji prođu kroz ovaj Odjel osjećamo se sigurnima" - istaknula je županica

Ravnatelj Ob Karlovac Nikša Antica i županica Martina Furdek-Hajdin uručili su voditeljici Odjela Tihani Miculinić prigodne darove za sve djelatnike Odjela. 

Uz voditeljicu Odjela, prijemu su sudjelovali i glavni tehničar karlovačkog OHBP-a Dušan Savić, voditeljica smjene Maja Cvitešić, medicinska sestra Davorka Furdek. 

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost