Karlovačka županija sufinancira školovanje štićenice Doma Vladimir Nazor

MartinaU ovo blagdansko vrijeme, županicu Martinu Furdek Hajdin posjetile su štićenica Doma za djecu Vladimir Nazor Martina i njezina teta Marina. Karlovačka županija uključila se u sufinanciranje Martininog školovanja, obzirom da privatni subjekt nije bio u mogućnosti nastaviti sufinanciranje. Svoj djeci koja su smještena u Domu omogućuje se daljnje školovanje, usavršavanje i upisivanje fakulteta kada navrše 18 godina odnosno odlaze iz Doma i stvaraju vlastiti put. Karlovačka županija jedna je od brojnih poslovnih i privatnih subjekata koji na ovaj način daju mogućnost obrazovanja i osamostaljenja mladih ljudi pred kojima je cijeli život.

Županica Martina Furdek Hajdin: "Naša je dužnost brinuti o svim građanima Karlovačke županije i na tome želim neumorno raditi. Srce mi je puno kada znam da postoji način da ovim malenim anđelima pomognemo da stvaraju svoj put, da uče i rade. Kada takvo nešto uspijemo, onda znam da radimo dobar posao."

Dvaestogodišnja Martina zahvalila je županici što je Županija nastavila sufinancirati njezino školovanje.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane privatne i poslovne subjekte da se uključe u redovno sufinanciranje školovanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi i omogućili im nastavak školovanja.