Vijesti     -     Kontakti

Vijesti

Sve novosti vezane za aktivnosti Karlovačke županije.

Karlovačka županija sufinancira školovanje štićenice Doma Vladimir Nazor

MartinaU ovo blagdansko vrijeme, županicu Martinu Furdek Hajdin posjetile su štićenica Doma za djecu Vladimir Nazor Martina i njezina teta Marina. Karlovačka županija uključila se u sufinanciranje Martininog školovanja, obzirom da privatni subjekt nije bio u mogućnosti nastaviti sufinanciranje. Svoj djeci koja su smještena u Domu omogućuje se daljnje školovanje, usavršavanje i upisivanje fakulteta kada navrše 18 godina odnosno odlaze iz Doma i stvaraju vlastiti put. Karlovačka županija jedna je od brojnih poslovnih i privatnih subjekata koji na ovaj način daju mogućnost obrazovanja i osamostaljenja mladih ljudi pred kojima je cijeli život.

Županica Martina Furdek Hajdin: "Naša je dužnost brinuti o svim građanima Karlovačke županije i na tome želim neumorno raditi. Srce mi je puno kada znam da postoji način da ovim malenim anđelima pomognemo da stvaraju svoj put, da uče i rade. Kada takvo nešto uspijemo, onda znam da radimo dobar posao."

Dvaestogodišnja Martina zahvalila je županici što je Županija nastavila sufinancirati njezino školovanje.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane privatne i poslovne subjekte da se uključe u redovno sufinanciranje školovanja djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi i omogućili im nastavak školovanja.

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost