Vijesti     -     Kontakti

Vijesti

Sve novosti vezane za aktivnosti Karlovačke županije.

Plaketa Zlatna kuna najboljim poduzećima

zlatna kuna 9U Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Karlovac održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća na kojoj su uručene Plakete Zlatna kuna najuspješnijim trgovačkim društvima u 2021. godini.

Karlovački HS Produkt dobitnik je nagrade "Zlatna kuna" u kategoriji velikih poduzeća, Bukva commercium iz Drežnice najbolje je srednje poduzeće, a u kategoriji malih poduzeća Zlatnu kunu dobila ja karlovačka tvrtka INP CROATIA.

Plaketa Zlatna kuna, tradicionalno godišnje priznanje HGK za uspješnost i izvrsnost poslovanja najboljoj maloj, srednjoj i velikoj tvrtki dodjeljuje se na temelju pokazatelja dobivenih obradom podataka iz godišnjih financijskih izvještaja poduzetnika i novog kriterija, vezanog uz društveno odgovorno i održivo poslovanje.

Nagrađenim tvrtkama u ime Karlovačke županije čestitala je županica Martina Furdek Hajdin, zahvalivši im što su u ovim zahtjevnim gospodarskim okolnostima uspješno vodili svoje tvrtke i pozicionirali ih u sam vrh na razini Republike Hrvatske.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman potvrdio je da se gospodarstvo Karlovačke županije dobro nosi sa svim izazovima u vrijeme krize, o čemu, rekao je, svjedoči rast izvoza, porast zaposlenosti i smanjenje nezaposlenosti, te trend rasta gospodarskih aktivnosti unatoč rastu inflacije i poskupljenju energenata. Kuzman je pohvalio mjere Vlade za ublažavanje posljedica rasta cijena energenata i istaknuo kako će one poduzetnicima pomoći da se prilagode stanju na tržištu i nastave svoje gospodarske aktivnosti.

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost