Potpisan Ugovor za radove na rekonstrukciji zgrade SUVAG-a u Karlovcu

suvag

U nazočnosti zamjenice županice Karlovačke županije Vesne Hajsan Dolinar u petak, 23. srpnja, je u prostoru Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG Karlovac, potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji zgrade SUVAG-a.

Ugovor o izvođenju radova, vrijednosti preko 4,7 milijuna kuna, potpisali su ravnateljica SUVAG-a Vesna Pavlačić te, u ime izvođača radova tvrtke Pilja d.o.o. iz Karlovca, direktor Darko Pogačić. Tom je prigodom i zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar potpisala Odluku o sufinanciranju projekta od strane Karlovačke županije kojom se potvrđuje da će sredstva za investiciju osigurati Karlovačka županija.

Ovim Ugovorom te pripadajućim Okvirnim sporazumom tvrtka izvođač se obvezuje da će u roku od dvije godine obaviti radove rekonstrukcije (uređenje potkrovlja) zgrade. Prema kazivanju izvođača, radovi bi trebali započeti od 15. kolovoza te bi prva faza radova trebala završiti do 15. studenog 2021. godine.

Ovom će se investicijom znatno poboljšati uvjeti i mogućnosti rada osoblja SUVAG-a, jer će se uređenjem potkrovlja dobiti nove prostorije za rad s pacijentima kao i novi prostor za upravni dio ustanove.