Vijesti     -     Kontakti

Vijesti

Sve novosti vezane za aktivnosti Karlovačke županije.

Povodom Dana županije svečano dodijeljene Plakete i Nagrada Karlovačke županije za životno djelo

Nagrade

Povodom obilježavanja Dana Karlovačke županije (1. svibnja) u prostoru Muzeja Domovinskog rata na Turnju u Karlovcu, svečano su danas dobitnicima dodijeljene Plakete Karlovačke županije za 2020. godinu i Nagrada Karlovačke županije za životno djelo. 

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin i predsjednik Županijske skupštine Ivan Vučić, nakon svojih uvodnih obraćanja i čestitki nagrađenim, svečano su uručili Plakete Karlovačke županije i Nagradu za životno djelo ovogodišnjim dobitnicima.

Ovogodišnji dobitnici Plaketa Karlovačke županije su: gđa. Nada Gerber; za poseban doprinos u razvoju županijskog obrtništva i predan humanitarni rad; Funkcionalno integrirane Opća bolnica Karlovac, Opća bolnica i bolnica branitelja Domovinskog rata Ogulin i Specijalna bolnica za produženo liječenje Duga Resa, za poseban doprinos u borbi protiv bolesti COVID-19, liječenju i organizaciji zdravstvene zaštite tijekom pandemije koronavirusa, a Plaketu je preuzeo ravnatelj OB Karlovac Nikša Antica; Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije, za izniman doprinos u zaštiti zdravlja stanovnika Karlovačke županije, a Plaketu je preuzeo ravnatelj Branko Zoretić; Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, za poseban doprinos u zaštiti sigurnosti stanovnika i imovine Karlovačke županije, a Plaketu je preuzeo vatrogasni zapovjednik VZKŽ Goran Franković; Savez udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, za izniman doprinos u skrbi, potpori i socijalnoj inkluziji osoba s invaliditetom na području Karlovačke županije, a Plaketu je preuzela tajnica Saveza Veronika Lendler.

Dobitnica Nagrade za životno djelo Karlovačke županije je gđa. Ivančica Rubido, za izniman doprinos u humanitarnom radu i pomoći djeci oboljeloj od malignih bolesti. Gospođa Ivančica Rubido tom je prigodom zahvalila ime svih nagrađenih.

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: pisarnica@kazup.hr

Pristupačnost