Vijesti     -     Kontakti

Vijesti

Sve novosti vezane za aktivnosti Karlovačke županije.

"Prevencija zlouporabe droga i što se zapravo krije iza problema ovisnosti o drogama?"

predavanje2U povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić u Karlovcu je održano stručno predavanje "Prevencija zlouporabe droga i što se zapravo krije iza problema ovisnosti o drogama?"
Predavači su bili dr. Marko Kraljević spec. psihijatrije, Službe za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo KŽ, Anita Gračan i Danijel Bjelivuk iz PU karlovačke.

Inače, Generalna skupština Ujedinjenih naroda proglasila je 26. lipnja "Međunarodnim danom borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama", kako bi se upozorilo svjetsku javnost na rastući problem zlouporabe droga te pozvalo sve aktere na svjetskoj i nacionalnoj razini na aktivno uključivanje u postizanju zajedničkog cilja, a to je - prevencija i suzbijanje ovog problema, odnosno izgradnja društva bez droga.

Predavanju su nazočile i saborska zastupnica Maja Grba Bujević, zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar te pročelnica UO za hrvatske branitelje i zdravstvo Maja Vučinić Knežević.

Organizator predavanja bio je UO za hrvatske branitelje i zdravstvo i Županijsko povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga.  

Informacije

Adresa:
A. Vraniczanya 2, Karlovac

Telefoni:
centrala: 047/ 666-111
tajnica župana: 047/666-101
tajnica zamjenika župana: 047/666-100
tajnica zamjenika župana: 047/666-102

Radno vrijeme:
7,00 do 7,30 - 15,00 do 15,30
(klizno radno vrijeme)

Dnevni odmor: 10,30 - 11,00

Uredovno vrijeme za rad sa strankama u upravnim tijelima Karlovačke županije

E-mail: zupan@kazup.hr

Pristupačnost