Promocija multimedijske razglednice

IMG 0541

U Glazbenoj školi Karlovac danas je održana prigodna promocija multimedijalne razglednice nastale kao produkt projekta Tesla Ozalj Festival 2021.. 

Predstavljanju projekta je, uz ravnateljicu Glazbene škole Snježanu Mrljak, gradonačelnicu Grada Ozlja Lidiju Bošnjak, nazočila i pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije Marija Šćulac. 

Nositelj projekta Tesla Ozalj Festival 2021. bila je Glazbena škola Karlovac. Projekt je vidjelo više od sedam tisuća korisnika na Facebook i Instagram profilu. Projekt je rađen u partnerstvu sa Srednjom školom Duga Resa i Obrtničkom i tehničkom školom Ogulin, uz potporu Karlovačke županije i Grada Ozlja gdje je festival i održan. Ravnateljica Glazbene škole Snježana Mrljak najavila je i nastavak projekta.

Gradonačelnica Grada Ozlja Lidija Bošnjak je, uz zahvalu svim dionicima, izrazila zadovoljstvo što je upravo Ozalj bio domaćin ovako lijepog i uspješnog projekta, koji je unatoč problemima zbog koronavirusa ipak održan.

Projekt se odlično uklopio uz već postojeće i nove sadržaje u Ozlju i upotpunio ponudu aktivnosti koje je Grad Ozalj ove godine ponudio svojim građanima i gostima. Djeca su osmislila prekrasnu e-razglednicu i cilj projekta bio je što više uključiti mlade i zainteresirati ih za vanjske sadržaje. Gradonačelnica Bošnjak, iskazala je zadovoljstvo nastavkom projekta.

Pročelnica županijskog Upravnog odjela za školstvo Marija Šćulac rekla je kako se radi o jednom od niza uspješnih projekata u školstvu. Značajna je poveznica obrazovnog sustava s gospodarskim segmentom, što škole u Karlovačkoj županiji uvijek iznova dokazuju, a sve u cilju da naša mladost ostaje u Karlovačkoj županiji.

Foto: Karlovački1