Uspješna akcija cijepljenja protiv bolesti COVID 19 u Ogulinu

IMG 20210728 103348Na inicijativu Karlovačke županije u Ogulinu je danas održano cijepljenje protiv bolesti COVID 19. Punkt na Trgu Petra Stipetića organizirali su Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije i Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije, uz pomoć pripadnika Vatrogasne zajedice Karlovačke županije. Građane je cijepila saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević, a postojala je mogućnost odabira cjepiva i nije bilo potrebno prethodno naručivanje. U dva sata koliko je trajalo cijepljenje, cijepilo se 50 građana. 
Podršku akciji Karlovačke županije dao je i ogulinski gradonačelnik Dalibor Domitrović sa suradnicima, ogulinski gradski vijećnici i ravnateljica Doma zdravlja Ogulin Zlata Kurelac.
Ovakvim akcijama želi se povećati dostupnost cjepiva svim stanovnicima Karlovačke županije te svi koji se žele cijepiti sada to mogu napraviti brzo i jednostavno. 
Akcija cijepljenja na mobilnim punktovima nastavlja se i sutra u gradu Slunju, od 8 do 10 sati, a sudeći prema dobrom odazivu građana, akcije će se nastaviti i dalje.
Treba napomenuti, da uz dodatne mobilne punktove, građani se i dalje mogu cijepiti pri Domovima zdravlja Karlovačke županije po rasporedu koji je objavljen na njihovim službenim stranicama.