Županica Martina Furdek Hajdin čestitala karlovačkim odbojkašicama na ulasku u najviši rang ženske odbojke u Hrvatskoj

Odbojka

Povodom izborenog plasmana u najviši rang ženske odbojke u Hrvatskoj, Superligu za seniorke, županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin posjetila je trening odbojkašica Odbojkaškog kluba Karlovac te uputila čestitke i podijelila prigodne poklone igračicama. Ženska seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Karlovac osigurala je plasman u viši rang tri kola prije kraja natjecanja i izborila povijesni uspjeh ovog kluba. Djevojke je na njihovom treningu u školskoj sportskoj dvorani na Dubovcu u utorak, 23. ožujka, posjetila županica Martina Furdek Hajdin te treneru Goranu Zecu, predstavnicima Uprave kluba, na čelu s predsjednikom Đurom Batinićem te svim igračicama uručila prigodne poklone, a kapetanici ekipe Tari Dujmović i buket cvijeća.

Čestitajući na ovom vrijednom sportskom postignuću županica je istaknula značaj sporta za kvalitetan društveni razvoj kao i osobno za svakog pojedinaca. Naglasila je da se vrijednim radom, često praćenim i brojnim odricanjima, u konačnici postižu zapaženi rezultati što je pokazao i primjer ženske ekipe OK Karlovac.

Uz županicu Martinu Furdek Hajdin susretu je nazočio i predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije Želimir Feitl, koji je zahvalio na dolasku, uputio čestitke odbojkašicama na ostvarenom rezultatu te najavio nastavak dobre  suradnje kluba i Zajednice špotova Karlovačke županije.