Županica podijelila odličja najboljim strijelcima

IMG 20210905 165620

Klub za praktično streljaštvo Bastion Karlovac i Streljački savez Karlovačke županije organizatori su danas održanog 24.Memorijalnog turnira "Vladimir Šoštarić - Čaba" i Otvorenog prvenstva Karlovačke županije u gađanju puškom i pištoljem velikog kalibra. Tako je na streljani u Jamadolu održano natjecanje u gađanju VK puškom PAP 20 -10 hitaca i VK pištoljem revolver 15 -15 hitaca. Natjecanje se bodovalo i za normu za naatup na Državnom prvenstvu, a nastupio je 131 strijelac, 107 u pištolju i 24 u pušci.

Ovo tradicionalno natjecanje, koje se održava u spomen na istaknutog karlovačkog streljačkog djelatnika, sudionika Domovinskog rata Vladimira Šoštarića Čabu, uvijek okuplja velik broj sudionika i redovito je uvršteno u kalendar natjecanja Hrvatskog streljačkog saveza. 

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin danas je najboljim strijelcima ovog natjecanja podjelila odličja za postignute rezultate te na taj način podržala organizatore ove vrijedne manifestacije, što brinu za očuvanje tredicije i sjećanja na istaknute  sudionike Domovinskog  rata, ali i strijelce koji u posljednje vrijeme postižu sve bolje i kvalitetnije rezultate na donmaćoj i međunarodnoj sceni.