Pratite najnovije objave preko RSS kanala - Kazup - Prijava / Odjava


Kontaktirajte nas -> Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - Tel. centrala: +385 47 666 111

4. branding hrvatske konferencija ozalj 1600x1200 0

Nacionalni projekt „Branding Hrvatske u svijetu“ konferencija je o brendiranju nacije, javne, kulturne i znanstvene diplomacije, a bazira se na inovativnom pristupu predavanjima, praktičnoj i interaktivnoj razmjeni ideja s primjerima iz iskustva, mogućnosti diskutiranja vlastitih projekata te uvidima u mogućnosti financiranja i investiranja. Na konferenciji koja je održana u Starom gradu Ozlju od 20. do 22. travnja 2018. godine raspravljalo se i o važnost lobiranja, pozitivnog razmišljanja, funkcioniranja pravne države, edukacije te stvaranja poticajne i inspirativne klime u poduzetništvu.

Neki od izlagača na konferenciji u Ozlju bili su prof. dr. Davor Pavuna - fizičar, izumitelj, profesor na Institutu u Lauseanni, prof. dr. Goran Bandov - prodekan Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjold, Ashley Colburn - američka stručnjakinja za destinacijski menadžment, producentica i TV-personality, Anja Bauer Minkara - brand stručnjakinja i vlasnica agencije za branding Fabular, Plinio Cuccurin - suvlasnik Adris grupe, jedan od 10 najbogatijih Hrvata po Forbesu, Tomislav Antunović - naftni poduzetnik i hotelijer, Andrija Čolak - vlasnik najuspješnije hrvatske franšize u svijetu Surf'n'Fries i dio tima izumitelja pametnog kišobrana KISHA, prof. dr. Miroslav Vrankić - izumitelj „čitača misli“, uvršten u „Europe 100 Outstanding Innovators“, Martina Filjak - međunarodno nagrađivana hrvatska pijanistica, doc. dr. Marija Selak - sveučilišna profesorica i društvena komentatorica te Petar Ćurić, menadžer u kulturi, pokretač i producent inicijative „Branding Hrvatske u svijetu“.                 

U dodatnom programu održana je prezentacija i okrugli stol „Najbolje od Ozlja“ na kojem su sudjelovali novinarka, publicistkinja i autorica dokumentarnih filmova Višnja Starešina te mladi operni pjevač Leon Košavić koji je debitirao u Kraljevskoj operi u Londonu. U programu je također bilo i predavanje „Hrvatsko iseljeništvo: poznati iz Ozlja“ te okrugli stol „Stanje medija u RH“ uz glavne urednike vodećih hrvatskih medija.

Konferenciju je organizirala Agencija Petar Ćurić pod posebnim pokroviteljstvom Grada Ozlja te u suradnji s Državnim uredom za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatskom maticom iseljenika, Hrvatskom gospodarskom komorom i Karlovačkom županijom.

Otvorenju konferencije „Branding Hrvatske u svijetu“ nazočili su zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Željko Fanjak.

20180420 174219 3

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar prigodom otvorenja konferencije

 

20180420 174352 1

Na otvorenju konfencije uvodno se obratio ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj Stjepan Bezjak

 

20180420 175232 1

Nazočne je pozdravila gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić

 

20180420 175434 1

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar sudionicima konferencije poželjela je uspjeh u radu

 

20180420 180956

Zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar i Davor Pavuna

Copyright by Kazup.hr (2009) - Sva prava pridržana - Email: info@kazup.hr - Tel./Fax: +385 47 666 111 - Dizajn i izrada: Infostudio.hr - Održava: Triton IT